Tietoa Elevestä yrityksenä

Arvot

Tätä me olemme

Jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan Eleven toimintaa ovat ohjanneet arvot, joihin jokainen henkilöstömme jäsen sitoutuu.

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Siksi etsimme kaiken aikaa uusia ratkaisuja ja palveluita, joilla parannetaan rakentamisen laatua ja kustannustehokkuutta.

 

Asiakaslähtöisyys Viihtyisä työpaikka Laadukas työ Asiantuntemus

 

Tietoa meistä

Laatua jo vuodesta 1993

Alunperin HS-Kiinteistösaneeraus Oy:n nimellä toimineen rakennusalan yrityksen perustivat Joensuussa vuonna 1993 Timo Heikkinen ja Seppo Suomalainen. Lama-ajan keskellä rohkean askeleen ottaneet yrittäjät joutuivat jo pian palkkaamaan lisää työvoimaa, kun yrityksen hyvä maine kiiri ja kysyntä kasvoi kovaa vauhtia. Vuosien varrella perheyritykseksi muodostunut HS-Kiinteistösaneeraus juurrutti paikkansa toimialueensa luotettuna ja tunnettuna toimijana.

Vuonna 2011 Timo Heikkinen osti Seppo Suomalaisen osuuden yrityksestä ja vuonna 2013 käynnistyi sukupolvenvaihdos Timon ja hänen poikansa Tommin välillä. Vuonna 2022 yritys sai brändiuudistuksen myötä ylleen uuden nimen, Eleve Oy. Vaikka nimi muuttui, yrityksen tärkeimmät arvot pysyvät samana. Tänäkin päivänä yrityksen omistavat yhdessä isä ja poika, Timo ja Tommi.

– Samalla intohimolla ja asenteella tulemme luotsaamaan Eleveä seuraavatkin kolmekymmentä vuotta, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tommi Heikkinen

tommi heikkinen rakennustyömaalla

Eleven palveluksessa on tällä hetkellä noin 20 työntekijää. Olemme Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys ja työmme laadun takaavat omat laatujärjestelmämme ja toimintamalliemme lisäksi Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämän pääurakointipätevyys sekä Dun & Bradstreetin myöntämä AAA-Rating luokitus.

Mukaan tiimiin?

Haemme lisää osaajia tiimiimme! Ota meihin yhteyttä
ja lähetä avoin hakemus jo tänään.

Siirry Meille töihin -sivulle

Eleve grey

Etsitkö laskutustietoja?

Laskutustiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta.

Siirry yhteystiedot ja laskutus -sivulle