Meille töihin

Rekrytointi

Haluatko meille töihin?

Sukupolvelta toiselle jo siirtynyt Eleve syntyi alun perin kahden miehen yrityksenä turvata perheidensä elanto laman pohjalla – ja ensi vuonna olemme saaneet tarjota työpaikkoja paikallisille jo 30 vuoden ajan. Liiketoiminta kehittyy jatkuvasti suurin harppauksin ja uusin innovaatioin, sillä yritys on katsonut alkumetreiltä saakka eteenpäin ja nähnyt valoisamman tulevaisuuden.

Päätoimialaamme ovat hissien rakentaminen jälkiasennuksina sekä monipuoliset ja laajat uudis- ja saneerauskohteet Aivan erityinen vahvuutemme on osaamisemme projektinhallinnassa. Meille projektit ovat arvokkaimpia mahdollisuuksia pitkäaikaisten asiakkuuksien rakentamiseen. Siksi meille on erityisen tärkeää panostaa myös parhaisiin tekijöihin projektinhallinnassa ja työnjohdossa.

Alamme on kilpailtu, mutta me kilpailemme ennen kaikkea itsemme kanssa: haluamme olla joka päivä asteen parempia, kuin eilen.

Jos kiinnostuit ja haluaisit työskennellä osana kasvavaa tiimiämme, jätä meille yhteystietosi tai soita meille numeroon 050 344 4407.

 

Ota yhteyttä