Hissi portaita vaihtamalla

Ratkaisut

Hissi portaita vaihtamalla

Jälkiasennushissi voidaan toteuttaa poistamalla vanha leveä kierreporras ja sijoittamalla tilalle kapeampi kierreporras, jolloin portaan viereen jää tila hissille.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit.

Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta, teemme tarvittavaa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Hissitoteutus tarjotaan Elevellä aina kokonaisurakkana, näin hinnan arviointi onnistuu jo suunnitteluvaiheessa, eikä vastaan tule ylimääräisiä kustannuksia.

Hissi ja kapea kierreporra leveän kierreportaan tilalle

Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme

Kirkkotie 18, Nurmes

Jälkiasennushissit ja julkisivun kasvojenkohotus

Hissiremontti kahdesta rappukäytävästä koostuvaan 4-kerroksiseen kerrostaloon. Remontissa toteutettiin laajennuksena ulkopuoliset porrastornit – näin jälkiasennushissit saatiin asennettua entisten porrasnousujen tilalle.

”Tiedottaminen ja siisteys olivat hyvällä tasolla remontin aikana. Kulkeminen oli suunniteltu hyvin, eikä ongelmia ilmaantunut.”

Laajennuksen ulkoseinät tehtiin alumiini-lasirakenteisina, jolloin myös talon julkisivut saivat kasvojenkohotuksen. Isoista ikkunoista tulee reilusti luonnonvaloa rappukäytävään tehden tilasta valoisan ja avaran tuntuisen. Myös rappukäytävien pinnat uusittiin lattiasta kattoon ja tiloista saatiin näin siistit ja viimeistellyt. Työn kesto oli noin 7 kuukautta.

Sepänkatu 36 A, Joensuu

Jälkiasennushissi kierreportaikkoon

 

Hissiremontti 4-kerroksiseen kerrostaloon. Kohteessa olleet kierreportaat vaihdettiin kapeampaan kierreportaikkoon, jolloin saatiin tilaa jälkiasennushissin asentamiseen.

”Kaikki sujui sovitulla tavalla ja asioista oli helppo keskustella työnjohdon kanssa. Työn suoritus oli rutinoitua ja siinä näkyi selvästi aikojen tuoma kokemus ja kehitystyö.”

Vanhojen portaiden purku toteutettiin vesikattoon tehdyn aukon kautta. Portaiden vaihto kohteeseen toteutettiin yhden päivän aikana, jolloin asukkaat pääsivät palaamaan asuntoihinsa vielä samana päivänä. Remontissa myös rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan ja näin saatiin aikaan viimeistelty lopputulos. Värivalinnoissa kohteessa käytettiin sisustusalan ammattilaista. Työn kesto oli 3 kuukautta.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan!