Hissi porrasta muokkaamalla

Ratkaisut

Hissi porrasta muokkaamalla

Jälkiasennushissin voidaan toteuttaa porrashuoneeseen portaikon rakennetta muuttaen, esimerkiksi olemassaolevia portaita kaventaen.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit.

Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta, teemme tarvittavaa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Hissitoteutus tarjotaan Elevellä aina kokonaisurakkana, näin hinnan arviointi onnistuu jo suunnitteluvaiheessa, eikä vastaan tule ylimääräisiä kustannuksia. 

Hissi portaan väliin
Hissi portaan ja tason väliin

Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme

Länsikatu 16, Joensuu

Automaattiovelliset hissit kavennettuun portaikkoon

Jälkiasennushissit nelikerroksiseen kolmen rappukäytävän kerrostaloon. Kohteeseen toteutettiin Joensuun ensimmäiset Amslift-hydraulihissit, jotka asennettiin kavennettujen portaiden väliin. Kiinteistössä oli puolen kerroksen lepotasolliset suorat portaat ja rappukäytävä, jonka noin 3 metrin leveys riitti automaattiovellisen hissin toteuttamiseen.

”Mielestäni pystyitte noudattamaan julkaistua aikataulua hyvin. Huomioitte hyvin portaissa kulkevan asukkaan.”

Remontin yhteydessä rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan, jolloin lopputulos on viimeistellyn näköinen. Remontin kesto oli kokonaisuudessaan 5 kk ja asunnot olivat koko ajan asukkaiden käytössä.

Kirkkotie 18, Nurmes

Jälkiasennushissit ja julkisivun kasvojenkohotus

Hissiremontti kahdesta rappukäytävästä koostuvaan 4-kerroksiseen kerrostaloon. Remontissa toteutettiin laajennuksena ulkopuoliset porrastornit – näin jälkiasennushissit saatiin asennettua entisten porrasnousujen tilalle.

”Tiedottaminen ja siisteys olivat hyvällä tasolla remontin aikana. Kulkeminen oli suunniteltu hyvin, eikä ongelmia ilmaantunut.”

Laajennuksen ulkoseinät tehtiin alumiini-lasirakenteisina, jolloin myös talon julkisivut saivat kasvojenkohotuksen. Isoista ikkunoista tulee reilusti luonnonvaloa rappukäytävään tehden tilasta valoisan ja avaran tuntuisen. Myös rappukäytävien pinnat uusittiin lattiasta kattoon ja tiloista saatiin näin siistit ja viimeistellyt. Työn kesto oli noin 7 kuukautta.

Sepänkatu 36 A, Joensuu

Jälkiasennushissi kierreportaikkoon

 

Hissiremontti 4-kerroksiseen kerrostaloon. Kohteessa olleet kierreportaat vaihdettiin kapeampaan kierreportaikkoon, jolloin saatiin tilaa jälkiasennushissin asentamiseen.

”Kaikki sujui sovitulla tavalla ja asioista oli helppo keskustella työnjohdon kanssa. Työn suoritus oli rutinoitua ja siinä näkyi selvästi aikojen tuoma kokemus ja kehitystyö.”

Vanhojen portaiden purku toteutettiin vesikattoon tehdyn aukon kautta. Portaiden vaihto kohteeseen toteutettiin yhden päivän aikana, jolloin asukkaat pääsivät palaamaan asuntoihinsa vielä samana päivänä. Remontissa myös rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan ja näin saatiin aikaan viimeistelty lopputulos. Värivalinnoissa kohteessa käytettiin sisustusalan ammattilaista. Työn kesto oli 3 kuukautta.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä meille tarjouspyyntö tai muu yhteydenotto, niin palaamme asiaan!